Het Nieuws

ronnieflexandfriends
13 February 2016 4 Reacties

Ronnie Flex kondigt groots Ahoy event aan
Een nieuwe mijlpaal in de thuisstad met alle muzikale vrienden
www.ronnieflexandfriends.nl

Zojuist heeft Ronnie Flex bekend gemaakt dat hij op 17 juni in de Ahoy staat met zijn eigen concept “Ronnie Flex & Friends”. Deze legendarische Rotterdamse zaal wordt het toneel van een drie uur durend spektakel vol muzikale vrienden en bijzondere verrassingen. De kaartverkoop voor dit unieke concert gaat morgen, zaterdag 13 februari, van start via Ticketmaster.

Ronnie Flex bracht eind 2014 zijn debuutalbum uit en won niet veel later met hiphopcollectief New Wave de ‘Popprijs 2015’ tijdens Eurosonic Noorderslag. Inmiddels kan de wereld niet meer om Ronnie Flex heen en was hij in 2015 de populairste artiest op Spotify in Nederland. Zijn grote (internationale) hits Drank & Drugs, Niemand, Zeg Dat Niet en Zusje zijn slechts het begin. Op 17 juni 2016 speelt hij een thuiswedstrijd in Rotterdam met bevriende rappers en DJ’s. Een drie uur durend spektakel om de zomer keihard in te luiden.

De komende maanden zal Ronnie Flex laten weten wie er allemaal langs komen bij “Ronnie Flex & Friends”. Op dit moment werkt hij hard aan zijn tweede soloalbum en is hij te horen op het debuutalbum van zijn grote vriend Lil Kleine.
Tickets: http://bit.ly/RonnieFlexTickets
Aanvang: 20:00 uur (19:00uur zaal open)
Locatie: Rotterdam Ahoy, Ahoyweg 10, Rotterdam

4 Reacties op “ronnieflexandfriends”
 1. Helin says:

  Hoe heet ronie’s nieuwe album?😻

 2. Ellen Millard says:

  Hoi Jongens,

  Morgen gaat mijn dochter (zelf chronische hartziekte)met vriendinnen naar jullie concert in Atak/Enschede, kaartjes zijn gekocht. Wij werken (ik met Atak collega’s sinds jaren samen..maar special treatment lijkt niet mogelijk….jammer
  Mijn vraag is concreet kunnen jullie een gesigneerd t-shirt achterlaten op naam van Shannon. Probeer naast mijn baan bij het theater zoveel “wensen” in vervulling te laten gaan voor anderen.

 3. Jeroen says:

  Heb er zin in gozer………………….

 4. Jeroen says:

  Lekker los gaan…………

Now add some widgets!