Het Nieuws

Ronnie Flex_Energie ft. Frenna
30 December 2016 1 Reacties

Ronnie Flex – Energie ft. Frenna (Prod. Boaz van de Beatz)

Ronnie Flex werkt momenteel hard aan zijn nieuwe album en na Plek Als Dit is hij vandaag terug met zijn nieuwe single Energie. Het nummer is geproduceerd door Boaz van de Beatz en Ronnie wordt bijgestaan door Frenna.

1 Reactie op “Ronnie Flex_Energie ft. Frenna”
  1. Groostefan says:

    Ik vind je tegek ik heb al je groot van sinds zus en ik ken al je nummers maar deze was de BOM😵 oja ik ben geen gek personen ik ben niet een van je geke personen die alleen je geld willen nee ik vind je houding en je stem te gek jij geeft me energie ik ben pas 12 dus ik weet wat ik ik vind en wil je ben Flex ik weet dat je dit nooit zal lezen maar ik voel je energie 😘

Now add some widgets!