Nieuws

Ronnie Flex Live @ Encore 5 Year Anniversary

By 5 oktober 2017 No Comments

Dit jaar bestaat hiphopplatform Encore, dat iedere zaterdagnacht verantwoordelijk is voor een bruisende clubnacht in Melkweg Amsterdam, vijf jaar. Dit wordt op vrijdag 1 december groots gevierd in AFAS Live. Voor dit event wordt flink uitgepakt met een gevarieerde line-up en grootse productie. De kaartverkoop verloopt via Ticketmaster.

Al vijf jaar staat het hiphop platform Encore garant voor het boeken van zowel opkomende als gevestigde acts. Met hun vijfjarig jubileum spelen ze hier wederom op in door de veelbesproken artiest Cardi B aan de line-up toe te voegen. Ze is één van de weinige vrouwen die ooit op deze positie in de Amerikaanse ‘Billboard Hot 100’ heeft gestaan. Naast Lauryn Hill wisten alleen Lil Kim, Shawna en Iggy Azalea dezelfde plek te behalen. En dat terwijl ze nog geen album heeft uitgebracht.

Naast Cardi B is de Nederlandse hitsensatie Ronnie Flex bevestigd, die met zijn Deuxperience band hiermee zijn enige show in Amsterdam speelt. Ook Sevn Alias staat op 1 december op het podium, waar hij zijn nieuwe album ‘Picasso’ zal presenteren dat binnenkort uitkomt. De Britse rapper Mist heeft al een volledig uitverkochte UK tour erop zitten en komt voor het eerst naar Nederland. Zijn hits ‘Madness’ en ‘Hot Property’ hebben gezorgd voor zijn internationale doorbraak.

Ook zijn onder andere Migos, Jonna Fraser, Kevin, Abstract, Waxfiend, Snelle Jelle, Prime, Tory Lanez, Christopher Martin, Ray BLK, Leeroy en Washington zijn bevestigd in de line-up.

‘We zijn supertrots dat we Encore de afgelopen vijf jaar hebben kunnen uitbouwen tot wat het nu is. We zijn enorm gegroeid en we zijn vastberaden Encore de komende vijf jaar naar een nog hoger plan te tillen’, aldus medeoprichter Wesley Texel. ‘Encore 5 Year Anniversary wordt een feestelijke avond waarop we terugkijken op wat we de afgelopen vijf jaar hebben bereikt en vol enthousiasme naar de toekomst kijken en nieuwe plannen zullen smeden.’

Encore 5 Year Anniversary is een samenwerking tussen Encore, Melkweg, MOJO en Ballinnn’.

Dit is een 18 + evenement, ID is verplicht.